Vanliga frågor

Funderar du på en kostplan? Det kan säkert dyka upp en hel del frågeställningar  och upplägget kring kostplanen och uppföljning osv. Detta är vanliga frågor som ofta dyker upp i min mailkorg och på DM på Instagram. Läs gärna igenom denna texten om du funderar på att köpa en kostplan hos mig, så hoppas jag att du kan få svar på de frågor du kan tänkas ha. 

 

Ingår recept?

Nej inga färdiga recept ingår. Däremot får du alltid tips på hur du kan laga och vilka produkter du kan använda till dom recepten du redan har och lagar idag.

Vill du köpa min måltidsbok där det finns recept så passar dom in på kostplanen.

 

Kan man använda friskvårdsbidrag?

Ja. Detta har fungerat för alla dom som önskat det. Jag är dock inte ansluten till något företag som gör detta eller så utan detta sker via ett kvitto på betalningen.

 

Kan du hjälpa mig om jag haft en ätstörning?

Kort och gott, nej. Har du varit inlagd eller diagnostiserad med en ätstörning kan jag tyvärr inte hjälpa dig då jag anser att det krävs mer än mejlkontakt för att komma ur någonting sådant. 

 

Kan jag som väljer kostplan utan coachning flytta min enda uppföljning?

Nej.

 

Kan du hjälpa mig fast jag har allergier?

Förmodligen! Detta är alltid individuellt men har funkat hittills i dem flesta fallen. Här får du skriva tydligt till mig om eventuella allergier så kan jag högst troligt göra ett upplägg som passar för just dig. 

 

Kan du hjälpa mig om jag är GBP – opererad (gället även sleeve osv)?

Nej. Om man genomgått någon form av operation inom det området kan jag tyvärr inte hjälpa dig.

 

Kan man delbetala paketen?

Det går att delbetala 2 gånger, halva summan x2.